• GRATIS cadeau bij elke bestelling 🎁
  • Groot assortiment ✅
  • Top kwaliteit rauwe honing ⭐
  • Vriendelijke klantenservice ❤️
  • Snelle bezorging 🔥

Blog 

Rauwe honing en fruiten in plaats van snoepjes.

Snoepjes bevatten verwerkte mineralen die "afval" zijn voor ons lichaam. Veel mensen beschouwen ze als "lege calorieën". Dit is een gerechtvaardigde term. Ze zijn niet alleen calorierijk, maar ook rijk aan chemicaliën. Hun belangrijkste ingrediënten zijn suiker en vet. Maar we zijn er vaak aan verslaafd vanwege de smaak en het feit dat ze bepaalde hormonale reacties in onze hersenen veroorzaken. Hun consumptie is vooral gevaarlijk vanwege de negatieve gezondheidseffecten. Regelmatig consumeren veroorzaakt gezondheidsproblemen. Slanke mensen die suikers consumeren, eten veel minder snoep dan zwaarlijvige mensen. Ze hebben de neiging om snoep te eten als ze gestrest en slecht voelen.

Dowiedz się więcej »

Verschillende namen voor rauwe honing

Honing wordt met verschillende namen op de markt gebracht. Dat heeft er mee te maken dat honing van talloze soorten nectar gemaakt kan worden. Nectar zit in bloemen en de bloem geeft de naam aan de rauwe honing. Pas als een honing voor een vast percentage is gemaakt uit de nectar van een bepaalde bloem, mag deze de specifieke naam dragen. Zo is lindehoning voor een bepaald percentage gemaakt van de nectar van de linde. Bloemenhoning of fruit honing zijn meer algemene termen. Het komt er feitelijk op neer dat de bijen voor deze honingproducten meerdere soorten nectar hebben gebruikt. De honing is van net zo hoge kwaliteit, al heeft hij een smaak die minder makkelijk naar één nectar is te herleiden.

Dowiedz się więcej »

Overheerlijke Griekse rauwe honing van Pure Honey

Tegenwoordig staat Griekse rauwe honing op één de eerste plaatsen voor de beste kwaliteit ter wereld, en dit omdat de rijke Griekse bijenteeltflora de bijen in staat stelt om verschillende honingrijke ingrediënten te creëren. Sparren, dennen, eiken, tijm, Acacia en wilde oregano zijn slechts een klein deel van de flora die onze bijen uitzonderlijk voedsel biedt om onze honing te produceren, een volledig natuurlijk product dat uitblinkt door zijn hoge voedingswaarden.  De planten die gevonden worden binnen een straal van 3-5 km van de kolonies bepalen het type en de eigenschappen van honing. Het uiterlijk, de geur en de smaak van de gevarieerde elementen kenmerken de kwaliteit van elke honingsoort. In rauwe honing zijn meer dan 200 voedingsstoffen terug te vinden en het is rijk aan koolhydraten, ichnostocheia, eiwitten, aminozuren, enzymen en vitamine B die een bron van energie, vitaliteit, antioxiderende en anti-aging werking zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van de gezondheid. Wij bieden verschillende soorten overheerlijke rauwe Griekse honing aan: Dennenhoning, Sparrenhoning, Eikenhoning Tijmhoning. Ben jij op zoek naar top kwaliteit rauwe honing? Bestel direct in onze WEBSHOP!

Dowiedz się więcej »

Pure Honey is verkozen tot één van de 101 beste bedrijven en Startup's van Nederland!

Nog maar een paar maanden geleden werd onze webshop genomineerd voor de "New Webshop Awards" en we kunnen nu alweer genieten van een nieuwe award.Volgens de Europese organisatie BestStartup.eu is onze webwinkel opgenomen in de ranglijst van de 101 beste bedrijven en startups in Nederland in de cosmetica-industrie. Als een van de weinige winkels in Nederland bieden wij hoogwaardige cosmetica op basis van honing, bijenwas en propolis.

Dowiedz się więcej »

"Je kan alleen maar winnen" - op weg naar de leukste jij.

Gezonder eten, meer groenten, minder suikers, niet zoveel snaaien tussendoor.. We weten het, maar de praktijk laat ons vaak iets anders zien. Het kan ook zo lastig zijn, want al die suikers die overal ingestopt worden kunnen je goed uit balans halen. Ervaar het verschil en zet de stap op weg naar een puur, onbewerkt en gezond eet- en leefpatroon! Kleine klachtjes, grote kwalen → maak andere keuzes en ga voor een meer puur, onbewerkt en gezond eet- en leefpatroon, je kan er alleen maar mee winnen! Win er iets mee als je kleine stappen zet of win veel als je grote stappen zet.

Dowiedz się więcej »

Pure Honey webshop is goedgekeurd!

✅ Pure Honey = veilig en vertrouwd kopen ✅🏆 Paar dagen geleden is onze webshop goedgekeurd door WebinkelKeur 🏆Wat is WebwinkelKeur?WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen.WebwinkelKeur heeft ons gecontroleert of wij voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op ons webwinkel vermelden.Pure Honey betekent:✅ Identiteit geverifieerd✅ Geschilbemiddeling✅ Juridisch gecontroleerd✅ Haart voor de zaak👇 Bestel top kwaliteit producten veilig en eenvoudig bij 👇🐝🐝 www.purehoney.nl 🐝🐝

Dowiedz się więcej »

Rauwe honing weer verkrijgbaar!

Imkers maken onderscheid tussen bloemenhoning, die uit nectar ontstaan en honingdauwhoning, die ook onder de naam woudhoning of naaldbomenhoning wordt verkocht. Voor de honingdauw verzamelen bijen de suikerhoudende uitscheidingen van plantzuigende insecten, vooraal luizen, die de igenlijke honingdauwzuigers zijn. De insecten leven overwegend op groene planten en het liefst op naaldbomen en loofbnomen. Deze soorten honing hebben bovendien een kruidig aroma. Daarnaast hebben deze soorten een hoger mineraalgehalte dan bloemenhoning. Tevens kristalliseren ze tijdens het bewaren langzamer dan de soorten bloemenhoning.

Dowiedz się więcej »

Obserwuj nas na Facebook'u i Instagramie !